Renovatie & Onderhoud

Met Heilijgers haal je een creatieve en betrokken partner in huis op het gebied van renovatie, verbouwingen, transformaties en restauraties. Heilijgers verbouwt, renoveert, restaureert en onderhoudt vastgoed door heel Nederland. Heilijgers bundelt een professionele en procesmatige aanpak samen met vakmanschap en slimme totaal oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Onze full service aanpak bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer en daarmee bieden wij de ruimte die je nodig hebt.

Herbestemming Thermion Lent door Heilijgers

Verrassende renovaties op complexe locaties

Als je verrassend wilt renoveren of verbouwen, dan moet je gebruik durven maken van duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Hier ligt dan ook de kracht van Heilijgers, want wij onderscheiden ons door op de hoogte te zijn van de laatste actuele marktontwikkelingen met een blik gericht op de toekomst. Complexe projecten op complexe locaties. Dat is de kwaliteit die Heilijgers als geen ander beheerst. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties, herbestemmingen, stadvernieuwingen of renovaties van monumentale panden, Heilijgers heeft er een oplossing voor. Uiteraard bieden we een passende service, maar dan wel service van het hoogste niveau. Dit doen we met onze 24-uurs service. Kortom: we beheersen Multidisciplinaire projecten en dat doen we met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar.

Kostenbeheersing: lage totaal kosten

Renovatie en onderhoud kost altijd geld, maar hoe fijn is het om deze kosten zo laag mogelijk te houden? Of het nu gaat om de restauratie van een monumentaal pand, de verbouwing van een school, winkel, kantoor of het upgraden van bestaand vastgoed: bij Heilijgers weten we wat we doen en leveren we uitstekende kwaliteit. Dit is terug te zien in de langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten. We kijken graag verder dan het moment van opleveren, want er liggen grote mogelijkheden voor het planmatig beheren en onderhouden van vastgoed. Een focus op duurzaamheid in combinatie met lage kosten waardoor diverse projecten betaalbaar worden.

Villa Sonnehaert Zeist - voorgevel

Heilijgers: renovatie en onderhoud voor iedereen!

Wie streeft naar een hoge klanttevredenheid, heeft hart nodig voor elke situatie en product. Bij Heilijgers zijn we niet snel tevreden en leveren meer dan er wordt verwacht. We denken vooruit, out of the box en treden slim en doortastend op. Bijvoorbeeld met onze Transformatie-aanpak wordt verouderd en leegstaand vastgoed snel, flexibel en rendabel gewijzigd naar hoogwaardige woningen. Een aanpak die significant bijdraagt aan stadsvernieuwing. En denk ook aan Brandpreventie waar onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen. Daarnaast is er de EBO, het EnergieBesparingsOnderzoek dat u helpt bij in beeld brengen van het energieverbruik en adviseert over de besparingsmogelijkheden en terugverdientijden. Ook verduurzamen wij woningen naar een B- of A-energielabel of naar Nul op de Meter NOM. VvE’s Vereniging van Eigenaren ondersteunen we bij de voorbereiding en uitvoering van de verduurzaming van complexen.

Verbouw en onderhoud operationeel vastgoed

Ook voor de verbouw en onderhoud van operationeel vastgoed zijn wij je partner. Hierbij plannen we onze werkzaamheden zo dat uw bedrijfsprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden. Hiermee hebben wij de afgelopen decennia veel ervaring opgedaan bij bedrijven, scholen, laboratoria, zorginstellingen en politiebureaus.

Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij je wensen past, of wat Heilijgers op het gebied van renovatie en onderhoud in jouw regio kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.