Renovatie & Onderhoud in Amsterdam

Projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer, allemaal onderdeel van onze unieke full-service aanpak. Hiermee bieden wij u de ruimte die u nodig heeft in Amsterdam en omgeving. Wij zijn een creatieve en betrokken partner die voor u de rennovatie, verbouwing of restauratie uit handen neemt. En dit allemaal met een passende 24-uurs service in de regio Amsterdam en ver daarbuiten.

Heilijgers projectontwikkelaar transformatie appartementen KliQ Wonen Amsterdam

Verrassende renovaties op complexe Amsterdamse locaties

De stad Amsterdam bruist, leeft en kent daarmee ook veel complexe locaties en situaties. Om complexe situaties aan te kunnen moet je durven en gebruik maken van innovatieve totaaloplossingen. Zo realiseren we al jaren verrassende renovaties op complexe locaties en dat is nou net wat Heilijgers uniek maakt. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties, herbestemmingen, stadvernieuwingen of renovaties van monumentale panden, bij Heilijgers gaan we complexe locaties niet uit de weg. Een voorbeeld hiervan is de renovatie van Kraijenhofstraat in Amsterdam. Hier vond een herbestemming plaats van een oud schoolgebouw, welke plaats maakte voor 13 bedrijfsunits. Of de renovatie van de Latherusbuurt in Amsterdam waarbij zo’n 70 woningen compleet zijn vernieuwd.

Kostenbeheersing: lage total kosten in Amsterdam

Het verbouwen, restaureren, vernieuwen of renoveren van een school, winkel, kantoor of kost altijd geld. Bij Heilijgers vinden we deze investering meer dan waard, want we kijken namelijk verder dan alleen een eindproduct en kijken ook graag naar de toekomst. Wij willen graag dat onze afnemers echt waar krijgen voor hun geld. Dit betekent kosten beheersbaar en inzichtelijk maken: uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs. Door te focussen op het planmatig beheren en onderhouden van vastgoed, hebben we de laatste jaren  meerdere langdurige samenwerkingsverbanden afgesloten.

Heilijgers Rochedale Ten Katestraat Amsterdam

Heilijgers Amsterdam: renovatie en onderhoud voor iedereen!

Hart hebben voor elke situatie en product, resulteert voor ons in een hoge klanttevredenheid. Out of the box en vooruit denken, slim en doortastend optreden, dat maakt ons uniek. Bijvoorbeeld met onze Transformatie-aanpak wordt verouderd en leegstaand vastgoed snel, flexibel en rendabel gewijzigd naar hoogwaardige woningen. Een aanpak die significant bijdraagt aan stadsvernieuwing. En denk ook aan Brandpreventie waar onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen. Daarnaast is er de EBO, het EnergieBesparingsOnderzoek dat u helpt bij  in beeld brengen van het energieverbruik en adviseert over de besparingsmogelijkheden en terugverdientijden. Ook verduurzamen wij woningen naar een B- of A-energielabel of naar Nul op de Meter NOM.

Heilijgers in Amsterdam is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers op het gebied van renovatie en onderhoud in uw regio kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00

heilijgers herbestemming kraaijenhoffstraat amsterdam