Renovatie & Onderhoud in Utrecht

Met onze full service aanpak bestaande uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft in Utrecht en omgeving. Uiteraard met een passende service, een 24-uurs service. Een creatieve en betrokken partner op het gebied van rennovatie, verbouwingen, restauraties, dat is wie wij zijn. Heilijgers verbouwt niet alleen, maar renoveert, restaureert en onderhoudt vastgoed in de regio Utrecht en ver daarbuiten.

Heilijgers verbouw Samen Veilig Utrecht

Verrassende renovaties op complexe Utrechtse locaties

De stad en provincie Utrecht kennen veel complexe locaties. Met innovatieve totaaloplossingen zorgen wij bij Heilijgers voor verrassende renovaties op complexe locaties. Je moet durven en door de jaren heen hebben wij bij Heilijgers laten zien dat dit onze kracht is. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties, herbestemmingen, stadvernieuwingen of renovaties van monumentale panden, bij Heilijgers kunnen wij elke situatie aan. Wat te denken van de restauratie van het project ‘Verbouw Samen Veilig Utrecht? Met de komst van de Jeugdwet eind vorig jaar veranderden taken maar ook de naam veranderde naar Samen Veilig. Heilijgers reageerde een centraal gelegen kantoor. Of Villa Jongerius Utrecht? De transformeerde van de afgelopen 3 jaar leidde van bouwval tot horecalocatie.

Kostenbeheersing: lage total kosten

Verbouwen, restaureren of renoveren kost geld. Of het nu gaat om een school, winkel, kantoor of het vernieuwen van bestaand vastgoed: het is het investeren meer dan waard. Bij Heilijgers kijken we namelijk verder dan alleen het opleveren van een eindproduct, maar we denken ook graag me over de toekomst. Zo kijken we naar het planmatig beheren en onderhouden van vastgoed. Dit heeft ons in de loop der jaren al meerdere langdurige samenwerkingsverbanden opgeleverd.  Wij maken kosten beheersbaar: uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Villa Jongerius Utrecht

Heilijgers Utrecht: renovatie en onderhoud voor iedereen!

Hart hebben voor elke situatie en product, resulteert voor ons in een hoge klanttevredenheid. Out of the box en vooruit denken, slim en doortastend optreden, dat maakt ons uniek. Bijvoorbeeld met onze Transformatie-aanpak wordt verouderd en leegstaand vastgoed snel, flexibel en rendabel gewijzigd naar hoogwaardige woningen. Een aanpak die significant bijdraagt aan stadsvernieuwing. En denk ook aan Brandpreventie waar onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen. Daarnaast is er de EBO, het EnergieBesparingsOnderzoek dat u helpt bij  in beeld brengen van het energieverbruik en adviseert over de besparingsmogelijkheden en terugverdientijden. Ook verduurzamen wij woningen naar een B- of A-energielabel of naar Nul op de Meter NOM.

Heilijgers in Utrecht is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers op het gebied van renovatie en onderhoud in uw regio kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00