Vastgoedbeheer

Heilijgers biedt een brede dienstverlening aan vastgoedeigenaren, beleggers, instellingen en verenigingen van eigenaren. Wij bieden strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeheer.

Deze diensten rusten op drie pijlers: technisch beheer, commercieel en administratief beheer. Alles voor professioneel Vastgoedbeheer. Jij behoudt de regie over de exploitatie, maar verzekert je met onze inzet van de juiste kennis en ervaring.

Strategisch Vastgoedbeheer

Strategisch vastgoedbeheer gaat over het beoordelen en positioneren van de gebouwen die opdrachtgevers in portefeuille hebben. Welke gebouwen kun je behouden? Welke wil je afstoten en op welke termijn? Is herontwikkeling, een grondige verbouwing, renovatie of verduurzaming een financieel en strategisch goede keuze? Samen met opdrachtgevers analyseren wij het vastgoed om te bepalen wat de beste keus is. Daarna beoordelen we per gebouw de waarde, de flexibiliteit, de verkoopbaarheid, de (her)ontwikkelingspotentie, de conditie, de duurzaamheid en energiezuinigheid ervan. Zo komen we tot een advies op basis waarvan je een beslissing kunt nemen. Vervolgens zetten wij de benodigde disciplines in om de opgave uit te voeren.

Technisch Vastgoedbeheer

Of het nu gaat om het preventief onderhoud aan gebouw gebonden installaties, reparaties aan de opstal of onderhoud en services: wij zorgen dat dit structureel en planmatig wordt opgepakt. In een meerjarenoverzicht presenteren we terugkerende en incidentele zaken, zodat u weet wat er nodig is om uw gebouwen of woningen in goede conditie te houden en deze duurzaam te blijven exploiteren. We maken levensloopberekeningen en verstrekken bouwtechnische adviezen of maken een plan voor verduurzaming. Eventuele storingen handelen we direct af. We beschikken hiervoor over een 24-uurs service.

Commercieel beheer en verhuur

Wij managen de exploitatie van uw vastgoed. Heilijgers is niet alleen in staat een gebouw of serie woningen voor u te ontwikkelen, te bouwen of technisch te beheren: we zoeken er ook de juiste huurders voor. Door extra huurders bent u als bedrijf bijvoorbeeld in de gelegenheid zich ruimer te huisvesten. Maar denk ook aan multifunctionele projecten. Door eerder op zoek te gaan, kunnen we in een vroeger stadium de investeringsrisico’s afdekken.

Administratief Vastgoedbeheer

Om rendement uit uw vastgoed te halen kan efficiënte exploitatie het verschil maken. Zo nodig nemen wij u alle administratie, facturatie, inkoop- en contractbeheer uit handen, maar verliest u geen moment de regie.

Heilijgers

Heilijgers ontwikkelt en realiseert diverse concepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij je wensen passen, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en/of vastgoedbeheerder kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.