Vastgoedbeheer Amsterdam

In Amsterdam en omgeving biedt Heiligers strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeer aan voor vastgoedeigenaren, beleggers, instellingen en verenigingen van eigenaren. Zo doen we dat in Amsterdam bijvoorbeeld voor woningcorporatie Ymere en Rochdale. Onze vastgoedbeheerdiensten rusten op drie belangrijke pijlers: technisch beheer, commercieel en administratief beheer. Vastgoedbeheer op een professionele manier: u houdt de regie over exploitatie maar kunt rekenen op onze inzet van juiste kennis en ervaring.

Strategisch Vastgoedbeheer Amsterdam

Vastgoedbeheer met een duidelijk visie, dat is vastgoedbeheer in Amsterdam. We kijken verder dan de projecten die we gerealiseerd hebben, maar we beoordelen ook de huidige situatie en positioneren de gebouwen die opdrachtgevers in portefeuille hebben. Keuzes maken we uiteraard niet alleen, maar dat doen we met u samen, op strategisch en financieel niveau. Welke gebouwen kunt u behouden, welke stoten we af en wat is strategische en financieel het beste? Hierbij zetten we alle mogelijke vakdisciplines in die u van ons gewend bent.

Technisch Vastgoedbeheer Amsterdam

Technisch vastgoedbeheer in Amsterdam vraagt een gestructureerde en planmatige aanpak. Dit doen we door een meerjarenoverzicht te maken met terugkerende en incidentele zaken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u op de hoogte bent van de benodigdheden om uw vastgoed in optimale conditie te houden. Uiteraard nemen we hier de levensloopcalculatie in mee en geven we een bouwtechnisch advies. Last van een storing? Maak gebruik van onze 24-uurs service en wij handelen uw storing in Amsterdam zo snel mogelijk af.

Commercieel beheer en verhuur Amsterdam

Bij Heilijgers managen we de exploitatie van uw vastgoed in Amsterdam. Zo zorgen we ervoor dat de juiste huurder voor de juiste locatie te vinden is. Hierdoor bent u als bedrijf in de gelegenheid om ruimer te huisvesten door extra huurders. De projecten van Heilijgers zijn multifunctioneel. Door vroegtijdig op  zoek te gaan kan Heilijgers het investeringsrisico afdekken.

Administratief Vastgoedbeheer Amsterdam

U houdt de regie, maar wij nemen graag al uw administratie, facturatie, inkoop- en contractbeheer uit handen. Efficiënte exploitatie kan het verschil maken om een hoog rendement uit uw vastgoed te halen. Administratief vastgoedbeheer in Amsterdam noemen we dat.

Heilijgers: van Amsterdam, voor Amsterdam
Heilijgers ontwikkelt en realiseert diverse concepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven in de regio Amsterdam. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en/of vastgoedbeheerder voor u in de regio Amsterdam kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00