Vastgoedonderhoud: vastgoedbeheerders en VvE’s

Heilijgers voert groot en klein onderhoud uit aan vastgoed, veelal systematisch en vaak voor jaren. We hebben niet alleen alle diensten en vakdisciplines in huis om nieuwe panden nog jaren in optimale conditie te houden, we zijn er ook op ingericht om bestaand vastgoed te verduurzamen met het oog op de exploitatie, het gebruik en het milieu. Ook onderhoud aan monumenten is aan ons toevertrouwd. Wij beschikken over disciplines voor vastgoedbeheer, onderhoud en renovatie met gespecialiseerde, goed opgeleide vakmensen.

Dagelijks vastgoedonderhoud in bewoonde wereld

Voor vele vastgoedbeheerders, bedrijven, vve’s en woningcorporaties voeren wij dagelijks onderhoud uit aan vastgoed. De werkzaamheden variëren van kleinschalige reparaties en het verhelpen van storingen tot het uitvoeren van mutatieonderhoud. Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van vastgoed zijn goede omgangsvormen vanzelfsprekend. We zijn ons er steeds van bewust dat we ons werk uitvoeren in de leef- en werkomgeving van een ander.

Servicedesk van Heilijgers

Onze medewerkers staan klaar om meldingen van opdrachtgevers te ontvangen en vastgoedonderhoud en/of reparatiewerkzaamheden in te plannen. Onderhoudsmedewerkers worden vanuit de servicedesk aangestuurd; het communicatiesysteem zorgt er meteen voor dat de status van de werkzaamheden steeds bekend is en dat de administratie ervan efficiënt wordt afgehandeld.

Reparaties, mutatieonderhoud en systematisch onderhoud

Dankzij de flexibele inzet van onze medewerkers en de digitale voorzieningen zijn we snel ter plaatse om alle voorkomende werkzaamheden snel en adequaat op te pakken. Van het uitvoeren van reparaties tot het verzorgen van mutatieonderhoud aan vastgoed zoals woningen en andere panden. Deze werkzaamheden doen we veelal op afroep van vastgoedbeheerders, woningcorporaties en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. Heilijgers houdt vastgoed in conditie met systematisch planmatig onderhoud.

Inventariseren en inspecteren

Daar hoort ook bij dat we gebouwen uitgebreid inventariseren en inspecteren. Daarnaast weten we bij de uitvoering van het onderhoud wat de onderhoudsstatus van een pand is: onze dossiers geven inzicht in de geplande systematisch onderhoudsactiviteiten.

Strategisch vastgoedbeheer: Advies op maat

Adviseren over het in conditie houden van vastgoed doen we ook. Strategisch vastgoedbeheer noemen we dat. Dat bestaat bij ons onder meer uit advies. Zo adviseren we in een vroeg stadium over de keuze van bijvoorbeeld onderhoudsarme materialen en over energieprestatiecontracten met het oog op duurzame oplossingen. In de meer jaren onderhoudscontracten leggen we ook gegarandeerde marktconforme prijsafspraken vast.

Meer Jaren Onderhoud Plan

Vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders kunnen bij ons terecht voor een meer jaren onderhoudsplan MJOP ook voor onroerend goed dat niet door Heilijgers is gerealiseerd. Ons systematisch onderhoud omvat een objectieve conditiemeting, desgewenst op basis van NEN 2767, en een analyse voor de jaren die volgen. Op basis van het MJOP kan het onderhoud voor jouw vastgoed volledig automatisch door ons worden uitgevoerd.

24 uur-service

Met een onderhoudscontract kan elke opdrachtgever een beroep doen op onze 24 uur-service. Deze service is er speciaal voor bestaande klanten, maar ook voor projecten die net zijn opgeleverd en in geval van calamiteiten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om problemen aan jouw pand op te lossen.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over Vastgoedonderhoud neem dan contact op met: Casper Helms,  Bedrijfsleider Renovatie & Onderhoud, via het contactformulier of telefonisch: +31 (0)33 45 45 700

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.