Vastgoedonderhoud Amersfoort

Voor groot en klein vastgoedonderhoud in Amersfoort vindt u een geschikte partner in Heilijgers. Wij voeren op regelmatige basis onderhoud uit en dit doen we vaak voor jaren. Bij Heilijgers hebben we alle diensten en vakdisciplines in huis om nieuwe panden nog jaren in optimale conditie te houden door middel van vastgoedbeheer. Ook onderhoud aan monumenten in Amersfoort is aan ons toevertrouwd.

Dagelijks vastgoedbeheer en onderhoud in Amersfoort

Dagelijks onderhoud aan vastgoed en het beheer van vastgoed doen we voor veel vastgoedbeheerders, bedrijven, vve’s en woningcorporaties in Amersfoort. De werkzaamheden variëren van kleinschalige reparaties en het verhelpen van storingen tot het uitvoeren van mutatieonderhoud. Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van vastgoed zijn goede omgangsvormen vanzelfsprekend. We denken niet alleen aan het onderhoud, maar zijn ons ervan bewust dat we actief zijn in een leefomgeving van andere mensen.

Servicedesk van Heilijgers – 24-service, ook in Amersfoort

Wat Heilijgers zo uniek maakt is dat wij altijd voor u klaar staan in de regio Amersfoort en ver daarbuiten. Een goed getraind team van servicedesk medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen met uw vastgoedonderhoud of reparatie vraagstuk. Voor opdrachtgevers met een onderhoudscontract hebben wij een speciale 24-uurs service. De service is voor bestaande klanten, maar ook voor projecten die inmiddels zijn opgeleverd in Amersfoort. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om problemen aan uw pand op te lossen.

Reparaties, mutatieonderhoud en systematisch onderhoud

Dankzij de flexibele inzet van onze medewerkers en de digitale voorzieningen zijn we snel ter plaatse om alle voorkomende werkzaamheden snel en adequaat op te pakken. We voeren reparaties uit, verzorgen mutatieonderhoud aan diverse soorten vastgoed en verzorg systematisch onderhoud in Amersfoort eo. Deze werkzaamheden doen we veelal op afroep van vastgoedbeheerders, woningcorporaties en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen in de regio Amersfoort. Heilijgers houdt vastgoed in conditie met systematisch planmatig onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer Amersfoort: Advies op maat

Een advies geven is niet moeilijk, maar een advies op maat vraagt een andere manier van aanpak en dat doen we met plezier. We noemen dit ook wel strategisch vastgoedbeheer voor de regio Amersfoort. Zo adviseren we in een vroeg stadium over de keuze van bijvoorbeeld onderhoudsarme materialen en over energieprestatiecontracten met het oog op duurzame oplossingen. In de meer jaren onderhoudscontracten leggen we ook gegarandeerde marktconforme prijsafspraken vast.

Neem contact met ons op!

Wilt meer informatie over Vastgoedonderhoud neem dan contact op met: Herman Broekhuizen, commercieel directeur, via het contactformulier of telefonisch: +31 (0)33 45 45 700