Vastgoedonderhoud Utrecht

Zoekt u een geschikte partner voor groot en klein vastgoedonderhoud in Utrecht? Dan bent u bij Heiligers aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor al uw vastgoedvraagstukken in Utrecht.

We voeren op regelmatige basis vastgoedonderhoud voor u uit en meestal doen we dit voor jaar. Maar bij Heilijgers kunnen we veel meer. We hebben namelijk alle diensten en vakdisciplines in huis om nieuwe panden nog jaren in optimale conditie te houden door middel van vastgoedbeheer en onderhoud aan monumenten in Utrecht.

Dagelijks vastgoedbeheer en onderhoud in Utrecht

In de regio Utrecht voeren dagelijks vastgoedonderhoud uit en beheren we vastgoed voor veel vastgoedbeheerders, bedrijven, vve’s en woningcorporaties. Voor elk vraagstuk is anders en vraagt een andere aanpak. Zo voeren we kleinschalige reparaties uit, verhelpen we storingen en voeren we  mutatieonderhoud uit. Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van vastgoed zijn goede omgangsvormen vanzelfsprekend. We denken niet alleen aan het onderhoud, maar zijn ons ervan bewust dat we actief zijn in een leefomgeving van andere mensen in Utrecht en omstreken.

Servicedesk van Heilijgers – 24-service, ook in Utrecht

In de regio Utrecht en ver daarbuiten staan wij altijd voor u klaar en dat maakt ons uniek. Een goed getraind team van servicedesk medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen met uw vastgoedonderhoud of reparatie vraagstuk. Voor opdrachtgevers met een onderhoudscontract hebben wij een speciale 24-uurs service. De service is voor bestaande klanten, maar ook voor projecten die inmiddels zijn opgeleverd in Utrecht. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om problemen aan uw pand op te lossen.

Reparaties, mutatieonderhoud en systematisch onderhoud

Wij willen u zo snel mogelijk en adequaat helpen. Dit kunnen we realiseren door de flexibele inzet van onze medewerkers en de digitale voorzieningen. Zo zijn we snel ter plaatse in Utrecht en omgeving om alle werkzaamheden snel en adequaat op te pakken. We helpen u met het uitvoeren van reparaties, het verzorgen mutatieonderhoud aan diverse soorten vastgoed en het verzorgen van systematisch onderhoud in Utrecht. Deze werkzaamheden doen we veelal op afroep van vastgoedbeheerders, woningcorporaties en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen in de regio Utrecht. Heilijgers houdt vastgoed in conditie met systematisch planmatig onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer Utrecht: Advies op maat

Wij willen u graag een advies geven waar u iets aan heeft en daarom krijgt u van ons altijd een advies op maat en dat doen we met plezier. Strategisch vastgoedbeheer voor de regio Utrecht noemen we dat. Zo adviseren we in een vroeg stadium over de keuze van bijvoorbeeld onderhoudsarme materialen en over energieprestatiecontracten met het oog op duurzame oplossingen. In de meer jaren onderhoudscontracten leggen we ook gegarandeerde marktconforme prijsafspraken vast. Zo bent u verzekerd van vastgoedbeheer op maat en zijn er geen onverwachte kosten.

Neem contact met ons op!

Wilt meer informatie over Vastgoedonderhoud neem dan contact op met: Herman Broekhuizen, commercieel directeur, via het contactformulier of telefonisch: +31 (0)33 45 45 700