De Lichtpen Amersfoort

De Lichtpen nieuwbouw appartementen De Hoef Amersfoort bpd Zeep architectenIn Stadswijk Hoefkwartier in Amersfoort komen wonen, werken, leren en ontspannen samen. Wonen in een van de comfortabele appartementen van bijvoorbeeld De Lichtpen. Werken bij een van de bedrijven gevestigd in De Hoef. Leren bij SOMT University of Physiotherapy en ontspannen in bijvoorbeeld het Waterwingebied. Het kan hier straks allemaal. Want Hoefkwartier is een wijk in ontwikkeling, voor mensen die op zoek zijn naar bedrijvigheid, afwisseling en de sfeer van een moderne stad.

Ben je opzoek naar een appartement dichtbij het stadscentrum van Amersfoort en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst met rechtstreekse treinverbinding naar de Randstad?
De Lichtpen bestaat uit 98 woningen die verdeeld zijn over twee gebouwen. Onder de gebouwen komt een half verdiepte kelder met daar bovenop een daktuin. Alle appartementen zijn gelijkvloers, worden gasloos gebouwd en krijgen een buitenruimte. Het woningaanbod is divers van 54 m2 t/m 184 m2. Wil je juist kleiner gaan wonen of ga je voor het eerst samenwonen? Het kan allemaal!

VERKOOP
Alle appartementen zijn verkocht.
Voor meer informatie naar https://www.nieuwbouw-hoefkwartier.nl/

TEAM
Ontwikkeling – bpd
Ontwerp – ZEEP architects and urban designers
Realisatie – Heilijgers Bouw

NIEUWS
10 april 2022 – Bouw appartementen De Lichtpen gestart
14 december 2022 – Prefab stapelen

De Lichtpen nieuwbouw appartementen De Hoef Amersfoort bpd Zeep architecten

De Lichtpen nieuwbouw appartementen De Hoef Amersfoort bpd Zeep architecten

EEN GROENE STADSWIJK
De Hoef wordt een duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Zo wordt er gesproken over een verkeershub waar auto’s en fietsen kunnen worden geparkeerd en deelvervoer kan worden gehuurd. De hub is ook in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij. De Hoef wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Dat betekent dat autobezit wordt ontmoedigd, bijvoorbeeld door parkeerplaatsen niet aan te leggen bij de woningen, maar in centrale garages.

De Lichtpen nieuwbouw appartementen De Hoef Amersfoort bpd Zeep architecten

Geef een reactie

*