De Oude Boomgaert Rijsoord Ridderkerk

nieuwbouw woningen De Oude Boomgaert Rijsoord Ridderkerk HeilijgersOp het voormalige terrein van De Jong Tours in Rijsoord Ridderkerk hebben we een plan met 65 woningen ontwikkeld. Het plan voorziet in gevarieerde woningen:

  • 10 vrijstaande woningen – bouwkavels
  • 16 grote twee-onder-een-kappers
  • 18 kleine twee-onder-een-kappers
  • 8 patiowoningen
  • 13 rijwoningen in twee rijen

Er wordt een landelijk woonmilieu gemaakt waarbinnen de opzet en indeling geïnspireerd zijn door het traditionele boerenerf. De beplanting en inrichting zijn hiervan afgeleid. Centraal in het plan komt een groep perenbomen als verwijzing naar de vroegere perenboomgaard. Parkeren wordt zoveel mogelijk buiten het zicht opgelost om het groene karakter van de buurt te behouden.

Bij de planvorming is rekening gehouden met bouwen in het buitengebied met respect voor het karakter van de omgeving. Het plan sluit landschappelijk en stedenbouwkundig goed aan bij het Waalbos en op de lintbebouwing van de Rijksstraatweg in Rijsoord.

De Oude Boomgaerd Rijsoord Ridderkerk

Verkaveling
Heilijgers, de gemeente en de provincie hebben nadere studie verricht om de ruimtelijke kwaliteiten op een nog hoger niveau te brengen. Dat is naar onze mening zeker gelukt! Aan de zuidkant komt een informele bomensingel met een slingerpad langs de watergang. Daarnaast komt er een extra voetpad langs de sloot aan de Rijksstraatweg. Hiermee bereiken we dat de woningen beter bereikbaar zijn en het is dan ook mogelijk om een rondje door de wijk te wandelen. Dat komt de leefbaarheid en de sociale cohesie ten goede. Al met al zijn we heel enthousiast over de aanpassingen, het wordt een plan met veel water en groen!

Verkoop woningen
Alle woningen zijn verkocht.

De bouw is in de afrondende fase. De eerste woningen zijn opgeleverd.
> Nieuwsupdate: Eerste woningen opgeleverd

www.deoudeboomgaert.nl

10 bouwkavels
Binnen het plan De Oude Boomgaert in Rijsoord, grenzend aan het Waalbos en het water, komen 10 royale vrije kavels. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 519 m2 tot maar liefst 1265 m2 en bieden de kans om jouw eigen woondromen te realiseren.

Alle kavels zijn inmiddels verkocht!

Een vrije kavel biedt je de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren en dus echt jouw droomhuis te bouwen. Van ontwerp tot oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. Je bepaalt zelf de indeling van jouw woning. Wil jij jouw eigen droomwoning bouwen op één van de vrije kavels?

Meer informatie en op de hoogte blijven?
Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van dit woningbouwproject.
Meer informatie vindt u op www.deoudeboomgaert.nl. U kunt zicht daar inschrijven als belangstellende, wij houden u dan op de hoogte van de vorderingen.
Ook kunt u de ontwikkelingen volgen op Facebook/NieuwbouwRijsoord

 

Geef een reactie

*