Eemerald Amersfoort

nieuwbouw appartementen Eemerald Eemplein Amersfoort Heilijgers Projectontwikkeling Bouw

Eyecatcher aan de Eem
Het stoere Eemerald is een ware eyecatcher. Het complex bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen met een gedeelde begane grond. Eemerald telt 36 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 7 woonlagen en ligt direct aan het Eemplein, te midden van winkels, horeca, een bioscoop en andere voorzieningen. Op de begane grond komen commerciële ruimten en onder het gebouw een parkeergarage. Alle appartementen zijn verkocht.

Bouw appartementen Eemerald in Amersfoort begonnen
In september 2018 is Heilijgers Bouw begonnen met het inrichten van de bouwplaats en het voorbereiden van de bouwkuip. De daaropvolgende maanden zijn damwanden en funderingspalen aangebracht en is de bouwput uitgegraven.

In april 2019 is het bouwbedrijf begonnen met de bouw: het maken van de keldervloer.
De bouw duurt ruim twee jaar, de oplevering wordt begin 2021 verwacht.

Gemak en comfort
De appartementen zijn ingericht op gemak en wooncomfort. Dankzij de vloerverwarming woon je het hele jaar door comfortabel. Er zijn verschillende woningtypen beschikbaar, met een, twee of drie slaapkamers. De keuken en de badkamer bieden volop mogelijkheden. De penthouses beschikken over twee badkamers.

Spectaculair uitzicht
Dankzij verdiepingshoge deuren en extra grote raampartijen zijn de appartementen licht en ruimtelijk.De uitzichten zijn, zeker vanaf de hoger gelegen etages, spectaculair: het stadscentrum, de Koppelpoort, de boten langs de kade en het Oliemolenkwartier liggen letterlijk aan je voeten.

Centrale daktuin en balkon
Elk appartement beschikt over een royaal balkon. De daktuin op de eerste etage is exclusief toegankelijk voor bewoners van Eemerald.

Altijd plek
Dankzij je eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage kun je altijd je auto kwijt. De penthouses beschikken over twee plaatsen. Elk appartement beschikt over een riante, afsluitbare berging in het souterrain.

Ervaar de appartementen in 3D
De appartementen van Eemerald zijn licht, ruim en zeer comfortabel. Op de plattegronden krijgt u al een aardige indruk van de woningen, maar een ruimte ervaart u natuurlijk pas echt als u er in rond kunt lopen. Met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, kunt u Eemerald en de appartementen beleven.
Ook zonder 3D-bril kunt u al een indruk krijgen, bekijk de appartementen hier.

 

Geef een reactie

*

Scroll Up