Suncourt Amersfoort

Suncourt Living Amersfoort - transformatie kantoor naar appartementen - Zonnehof Heilijgers

Het bestaande kantoorpand Suncourt willen we verbouwen tot een woongebouw met appartementen en op de begane grond enkele commerciële ruimten. AGNOVA architecten uit Amersfoort heeft hiervoor inmiddels een voorlopig ontwerp gemaakt.

Het plan bestaat uit 42 appartementen waarvan 15 sociale huurappartementen. Op de begane grond komen twee commerciële ruimten. De toekomstige bewoners kunnen parkeren in de bestaande parkeerkelder onder het gebouw en op het terrein dat bij het gebouw hoort. Vanaf de Utrechtseweg kunnen bewoners en bezoekers, op dezelfde wijze als dat nu gebeurt, de inrit van de parkeerkelder aan de Zonnehof bereiken. De verkeerssituatie blijft daarmee ongewijzigd.

Met dit project willen we een bijdrage leveren aan het terugdringen van het woningtekort in Amersfoort en daarbij de functie van de Zonnehof als levendig en aantrekkelijk woonpark versterken.

Duurzaamheid is een belangrijke thema bij deze transformatie. Met naast aandacht voor energiezuinigheid en de duurzame opwekking van energie, ook aandacht voor de circulariteit van materialen en constructies.

Geïnteresseerd in de koop van een appartement?
Heeft u belangstelling in de koop van een appartement en wilt u op de hoogte worden gehouden van voortgang? Meld dan aan via het formulier hieronder. 

Geef een reactie

*